Csőtörés javítás bontás nélkül

Régebben a csőtörés javítás bontás nélkül elképzelhetetlen lett volna, ma már azonban koránt sincs így. Létezik olyan módszer, amellyel ténylegesen bontás nélkül elvégezhető a csőtörés javítás.

A vízvezeték szerelés legmodernebb technikái közé tartoznak az általunk használt új tömítő anyagok, mellyel lehetővé válik a csőtörés javítás bontás nélkül. De mi is ez az új technológia?

Nemcsak a csőtörésre megoldás

Amennyiben meghibásodás lép fel a ház bármilyen épületgépészeti csővezetékénél, arra megoldást nyújt a BCG. Ugyanis minden előforduló tömítetlenségi problémára létezik egy BCG tömítési módszer.

A folyékony tömítőanyag vízveszteség esetén biztosítja a fűtőberendezések, kazánok, csővezetékek, radiátorok, padlófűtések tömítését.

A szakemberek erre esküsznek

A BCG típusú folyékony tömítőanyagok kiválóan alkalmazhatók bármilyen tömítetlenségi problémára. E tömítőanyagok alkalmazása megfelelő tömítési és korrózióvédő eljárás a különböző fellépő hibák elhárítására, akár bontás nélkül is.

Csőtörés javítás bontás nélkül, BCG LefolyóvalA BCG a lefolyórendszerek házon belüli részein fennálló vízveszteség megszüntetésére szolgál. Minden olyan anyagot tömít, ami a kereskedelemben használatos pl. műanyagot, öntöttvasat, betont, acélt.

A módszer sokféle előnnyel rendelkezik, amiért a legtapasztaltabb és legjobb szakemberek esküsznek rá:

  • megbízható, időtálló eljárás,
  • gyors segítséget jelent,
  • bontás nélküli megoldás,
  • nem kell utána bajlódni a takarítással,
  • a fűtőberendezést ki se kell kapcsolni a BCG használatakor.

A BCG tömítőanyag alkalmazása

A tömítési feladatok ellátása esetében a BCG folyadék egy feloldott kristályos alappal rendelkező termék. A fűtőberendezések vízkörébe egy szivattyú segítségével kerül be, és a legrövidebb időn belül önállóan – belülről kifelé – tartósan tömíti a meghibásodott részeket, azok eltömítésével.

Csövön vagy karmantyús kötéseknél is lehet vele tömíteni. A BCG a külső levegővel történő érintkezésre kikristályosodik, a szivárgó helyen mechanikus elzáródás jön létre.

Független attól. hogy a fűtő kazán pontkorróziójáról, tömítetlen padlófűtésről, hibás forrasztásról, vagy több-kevesebb vízveszteséggel járó csőrepedésről van szó, a megoldás a BCG.

Az ivóvíz vízvezetékeinek, valamint szennyvízvezeték rendszerek tömítésére is nyújt egyedi tömítési megoldást a BCG. A fentiekből látható, hogy a BCG-vel gyorsan megvalósítható a bontás és szétszerelés nélküli tömítés.

Ha problémája akadt, segítségért forduljon hozzánk akár ünnepnap vagy éjszaka is. A nonstop nálunk szó szerint értendő, bármikor állunk rendelkezésére! Telefonos ügyelet: 06-1-290-1306; 0620-529-0385; 0620-248-0435.

© 2015 Bauvir Aqua Kft. Cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9. - E-mail: bauvir@bauvir.hu - Gyorsszolgálat: 06-20-529-0385, 06-1-290-1306