dugulás elhárítás oka

 

 DUGULÁS ELHÁRÍTÁS OKAI, DUGULÁS ELHÁRÍTÁS ESZKÖZEI.

 

 - A beltéri dugulások kialakulását :

főként az alul méretezett csőátmérők,  a korlátozott meleg víz vételi lehetőség,  a túlzott mosószer használat,  majd végül az emberi figyelmetlenség okozhatja. 

- A wc dugulásokat :

főként a beleejtett illatosító, felmosórongy intim betét,  higiéniás törlőkendő,  fültisztító pálcika,  és ételmaradék okozza. 

- A mosogatók eldugulásáért: 

a háziasszonyok figyelmetlensége, túl sok zsíros anyagot juttatnak a lefolyóba,  és a hideg vizes mosogatás okolható. 

- A zuhanyzók,  kádak dugulását: a hosszú haj és a különféle habfürdők és tusfürdőkből származó lerakódás okozza

lefolyócső csere

 

 - A kültéri dugulások kialakulását :

a lefolyócső törések,  repedések,  süllyedések,  gyökérbenövések, elzsírosodások  valamint az elöregedett fogadó és fordítóaknák állapota okozza. 

- Az esőcsatornák dugulását :

a falevelek,  ágak,  cserépdarabok,  por,  és homok okozza.  Fontos  – az emésztő szintjét rendszeresen ellenőrizzük,  mert a megtelt emésztőből,  a csőbe visszaúszó  szenny is okozója lehet egy komolyabb dugulásnak

lefolyócső csere

 

 

 Amit azért tudnunk kell,  -  a dugulások  általában egy hosszabb folyamat eredménye képen jönnek létre, aminek természetesen megvannak az előzményei és a jelei is.  Mint kellemetlen szagok a lefolyóból, bugyborékoló hangok és a megszokottnál lassabb vízlefolyás.  Az események végkifejlete általában a duguláselhárítás.

 

 

dugulás elhárítás oka

 DUGULÁSELHÁRÍTÁS ESZKÖZEI:

 

- Spirálos duguláselhárítás

- Mobil nagynyomású gépek

- Womás duguláselhárítás

© 2015 Bauvir Aqua Kft. Cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9. - E-mail: bauvir@bauvir.hu - Gyorsszolgálat: 06-20-529-0385, 06-1-290-1306