Cégünkől !

Közel 20 éves szakmai tapasztalatunk során megtanultuk, hogy a tisztességes és lelkiismeretes munkavégzésnek van jövője. Cégünk kezdetben csak Budapest és Pest megye egész területén vállalt teljes körű lakossági szolgáltatásokat, pl. dugulás-elhárítást, víz-, gáz- és készülék-szerelést, fűtésszerelést, zárszereléseket.

Az utóbbi 5 évben  viszont a fejlődő technikának köszönhetően bővítettük a profilunkat : vízszerelés, gázszerelés , fűtésszerelés és dugulás elhárítás tekintetében is.

  • VIZSZERELÉSBEN:  műszeres csőtörés vizsgálatokkal , 
  • FŰTÉSSZERELÉSBEN:  javítás, bővítés csőfagyasztásos technológiával
  • GÁZSZERELÉSBEN: Minden fajta gázkészülékekkel foglalkozunk, gázszerelőinket folyamatosan képezzük,
  • DUGULÁSELHÁRÍTÁSBAN:  woma, spirál, sterimo és kamerás csővizsgálatokkal, és nyomvonalak meghatározásával.
  • CSŐTÖRÉSEK FELDERÍTÉSÉBEN: Vízszerelőink fejlett , modern akusztikus, jelzőgázos és kolerációs műszerekkel mindenféle ázás, vizesedés okát feltudják deríteni, kiegészülve nedvesség mérés és lézeres infra hőmérő segítségével. Fontos még megemlíteni a vízvezetékek nyomvonalának megállapítását is.
  •  MŰSZERES VIZSGÁLATOKAT AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁN ELVÉGEZZÜK. !

 

Célunk az elégedett ügyfél, miden munkára garanciát vállalunk. Szakképzett, munkájukra és magukra igényes kollegákból áll csapatunk. Pontosan érkezünk, a leggyorsabban oldjuk meg a problémát, lehetőleg azonnal. Ezt azzal érjük el, hogy jó állapotú, felszerelt autókkal érkezünk.
Cégünk sokoldalúságával időt és pénzt takaríthat meg. Hívjon minket bizalommal akár felvilágosításért, árakért, jó tanácsért!

Bauvir Gyorsszolgálat Budapest: 061-290-1306

Bauvir Gyorsszolgálat Országosan: 06-20-248-0435 vagy 06-20-247-4093

vissza a foldalra!

© 2015 Bauvir Aqua Kft. Cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9. - E-mail: bauvir@bauvir.hu - Gyorsszolgálat: 06-20-529-0385, 06-1-290-1306