Professzionális csőtörés bemérésműszeres csőszivárgás vizsgálat,  korrelátoros csőtörés bemérés, jelzőgázos szivárgás keresés,  csőtörések javítása, csőtörés javítása bontás nélkül, elasztikus tömítőanyaggal. csotores

 

 Pörög a vízórája?  Vizesedik a fal de a bontás után sem találta meg a hiba forrását? állandó nyomásesést tapasztal a fűtésrendszeren?

Rejtett, nehezen felfedhető csőtörés, csőszivárgás megállapítása, majd rendbehozatala a mi feladatunk.


Az épületgépészetben tapasztalható gyors fejlődés eredményeképp, valamint a korszerűbb technológiák megjelenésével komplikáltabb megoldások jelentek meg a víz-, gáz-, központifűtési rendszerek kivitelezéseiben, mely magával hozta a vezetékrendszerek rejtett nyomvonalvezetéseire való törekvést is. Főképpen a falban, aljzatbetonban, gipszkarton-rendszerekben, valamint a földben elrejtett  és kialakított csőhálózatok meghibásodásaira gondolok, hiszen ezek okozzák a legtöbb fejtörést az érintetteknek.


A fejlődő technikának köszönhetően már könnyen és pontosan meghatározhatóak a hibahelyek, a javítás a technikai újításoknak köszönhetően a nehezen, vagy hagyományos szerelési ismeretekkel egyáltalán nem orvosolható csővezeték szivárgások, csőtöréseket ma már korszerű tömítő anyagokkal lehet javítani. Természetesen a régi, elöregedett vezetékszakaszokon kialakult szivárgások, csőtörések okozta kellemetlenségek jellegében semmiben nem különböznek a már említett jelenségtől, így felkutatásuk hasonlóan komoly feladat.

 

A Bauvir Kft FŐ FROFILJA  a MŰSZERES Csőtörés  vizsgálatok, NYOMVONAL MEGHATÁROZÁS, CSATORNA KAMERÁZÁS, ELASZTIKUS TÖMÍTŐANYAGOKKAL való javítások.

© 2015 Bauvir Aqua Kft. Cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9. - E-mail: bauvir@bauvir.hu - Gyorsszolgálat: 06-20-529-0385, 06-1-290-1306