Segítségrevan szüksége?

8-18 óráig A hét minden napján

GÁZSZERELŐ, GÁZKÉSZÜLÉK SZERELŐ  GYORSSZOLGÁLAT

Márkafüggetlen gázkészülék szerelők a Bauvir Kft-től.
Munkafelvétel: 8-18 óra között: (06-1) 290-1306

Gázszerelő szolgáltatásunknál is alapvető szempont számunkra a szakszerű és precíz munkavégzés, valamint ügyfeleink elégedettsége és biztonsága.

A Bauvir Kft rendelkezik az összes törvényben előírt gázkészülék szereléshez szükséges minősítéssel és engedéllyel . Ne bízza a véletlenre, hogy kit bíz meg gázszerelési munkával.

Nagyon fontos, hogy folyamatosan ellenőrizzük gázkészülékeinket. Rendszeres karbantartásukról gondoskodva készülékének élettartama megnő, illetve csökken a meghibásodások és a havi költségek emelkedésének kockázata. Minden esetben ajánljuk, hogy szakemberrel évente egyszer állíttassa át gázkészülékét téli vagy nyári üzemre.

Vállaljuk Fég,, Ariston, Ferroli, Bosch, Junkers, Vaillant, Beretta, Radiant, Baxi, Himmergaz, Westen, Ocean, Saunier-Duval, Hőterm márkájú gázkészülékek szervizelését, javítását.

Gázszerelőink elvégzik gázkészülékeinek javítását , kombi gázcirkók beindítását, téli nyári üzemmód átállítását, fűtésrendszerek feltöltését, légtelenítését, Vállaljuk gázkazánok és gázkonvektorok tisztítását, karbantartását.

Minden gázkészülék javításra garanciát vállalunk.

Műszeres gázszivárgás ellenőrzés ! Gázszagot érez? A gázszivárgás érzékelő készülékekkel gázszerelőink lokalizálják a kisebb nagyobb szivárgási helyeket, gázkészüléken, gázvezeték hálózaton, segíti a gyors és egyszerű szivárgás ellenőrzést, akár nehezen hozzáférhető helyeken is. Nagy előnye a műszeres gázszivárgás keresésnek, gyors, nagyon érzékeny, olyan szivárgási helyeket is kimutat, amelyek szivárgás kereső habokkal , folyadékokkal nem lehet észlelni.

Műszeres gázszivárgás ellenőrzés

SZOLGÁLATATÁSAINK:

  • gáz kazánok / álló kazánok, fali kazánok/ javítása, szerelése
  • gázcirkók javítása, szerelése
  • átfolyós vízmelegítők javítása, szerelése
  • kondenzációs gázkészülékek , javítása, szerelése
  • vízmelegítők javítása, szerelése
  • konvektorok, javítása, szerelése gázszerelés
  • fali melegítők javítása, szerelése

Gázszerelőt, gázkészülék szerelőt keres?  Hívjon segítünk! Telefon: (06-1) 290-1306

Gázkészülékek karbantartásának,  ellenőrzésének fontossága:

Nincs olyan fűtési szezon, hogy újsághírek,televíziós tudósítások ne számolnának be súlyos vagy tragikus kimenetelű szén-monoxid-mérgezésekről.Ezek mindegyikét a gázkészülék vagy a kémény hibája, rossz bekötése okozta. Szomorú tény, hogy ennek ellenére a háztartások több mint 25 százaléka soha nem végeztet gázkészülék karbantartást. Pedig a baj megelőzhető. Évente vizsgáltassa át a kéményeket szakemberrel,továbbá végeztesse el a gázkészülékek tisztítását, beállítását, s ha kell, javíttatását is szakképzett gázszerelővel. Így nemcsak a szén-monoxid-mérgezés veszélye kerülhető el, de a jobb hatásfokú égés miatt akár évi 5–6% megtakarítás is elérhető.

Mit ellenőriznek a gázszerelőink egy átlagos éves karbantartásnál?

  • Gázkonvektor esetében: gázkonvektor rögzítését, bekötését, gázkonvektor gáz tömörségét , konvektor biztonsági berendezések működőképességét, konvektor égéstermék elvezetést ,égési levegő ellátás, megfelelő légutánpótlást, szükség estén szén-monoxid ellenőrzését.
  • Álló gázkazán esetében: égéstermék elvezetését, a kazán égésének levegő ellátását, elektromos bekötését, a gázkazán gáztömörségét, gázbekötését, a hőcserélő tisztaságát, gázégő tisztaságát, biztonsági berendezések működőképességét a fűtésrendszerben, és a gázkazánban lévő víz nyomását, megfelelő légutánpótlását. Gázkazán Teljesítmény beszabályozása.
  • Cirkók, kombi cirkók esetében: Gázkészülék rögzítését , gázbekötését, vízvezetékek bekötését, a cirkó elektromos hálózat bekötését, gáztömörségét, biztonsági berendezések működőképességét, gázcirkó égéstermék elvezetését, megfelelő légutánpótlás, égési levegő ellátását, a gázkészülék hőcserélőjének állapotát / tisztaságát/. Cirkók Teljesítmény beszabályozása

Szervizelést csak Budapesten, és szűk Dél-Pest megyében végezzük.

Szén monoxid mérés! Mit kell tudni a szén monoxid veszélyeiről?

A szén monoxid színtelen, szagtalan , mérgező hatású gáz.

A szén-monoxid koncentrációjának a hatásai:

200ppm, 2-3 óra alatt enyhe fejfájás, fáradság, szédülés, hányinger.
400ppm: homloktáji fejfájás, 1-2- órán belül az élet veszélyeztetése,
800 ppm: hányinger, szédülés, eszméletvesztés 2 óra elteltével, 2-3 órán belül halál.
1600 ppm: fejfájás, szédülés, hányinger 20 percen belül, halál 1 órán belül.
3200 ppm: fejfájás, szédülés, hányinger 5-10 percen belül, halál 15-20 percen belül.
6400 ppm: fejfájás, szédülés, hányinger 1-2 percen belül,halál 10-15 percen belül.
Ha ezeket a tüneteket észleli, állítsa le a gázkészülékét, szellőztesse lakását, és azonnal hívja az orvosát, mentőt és mielőtt újból bekapcsolná gázkészülékét hívja a gázkészülék szerelőt!

szén-monoxid mérés